BROCOM LOGO LIGGEND RGB NL.jpg
Verzekeren aan de kant
van de klant, dat is onze kant!
BROCOM LOGO LIGGEND RGB NL.jpg
Verzekeren aan de kant
van de klant, dat is onze kant!

Introductie in ons kantoor

Introductie in ons kantoor

Team Kantoor Leenknegt

Ons familiaal kantoor heeft alle erkenningen om als onafhankelijk makelaar alle verzekeringsproducten en beleggingsverzekeringen aan te bieden. Als kredietmakelaar kunnen wij diverse hypothecaire instellingen vergelijken. Wij bekomen bij het FSMA het erkenningsnummer 479046970. Als lid van Brocom engageren we ons om de efficiëntie en integriteit in het zakendoen te bevorderen.

Onze klanten zijn voornamelijk gespreid over West- en Oost-Vlaanderen. Het gaat hier zowel over particulieren, bedrijven of organisaties. Zij situeren zich in meer dan 100 gemeenten en hebben sinds meer dan 40 jaar ons hun vertrouwen geschonken. Onze ervaring op het vlak van fiscaliteit, bouw en opmeting, successie en sociale aangelegenheden zijn een bijkomende troef om al uw problemen vanuit menselijk oogpunt een goede oplossing te geven. 

Daarom krijgen uw dagelijkse vragen dan ook een gefundeerd antwoord. De viermaandelijkse uitgifte van de kantoorsprokkel, voorbehouden aan onze klanten, nu reeds meer dan 30 jaar, draagt er toe bij onze klanten te informeren over nieuwe wetgeving of actualiteit. Op geregelde tijdstippen worden ook nieuwsflashes rondgestuurd wanneer zich belangrijke wijzigingen of nieuwigheden aankondigen.

In een kleinschalige organisatie hebt u een persoonlijk contact en steeds hetzelfde aanspreekpunt en u wordt niet van het kastje naar de muur doorverwezen. 

Aangezien wij geen commerciële verplichtingen hebben tegenover verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij kiezen voor de oplossing die voor u de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. In de praktijk werken wij samen met een 30-tal verzekeringsmaatschappijen en kredietinstellingen. Bij een schadegeval helpen wij u om uw rechten te vrijwaren. Wij zoeken naar het meest haalbare resultaat. Ook bij uw hypothecaire lening of investeringskrediet of belegging zijn wij niet met handen en voeten gebonden.
Al onze klanten kunnen rekenen op een zeer persoonlijke service, zij kennen ons, wij kennen hen, waardoor we sneller en beter kunnen inspelen op hun behoeften.

Overname van bestaande polissen wordt door onze zorg afgehandeld, zonder kosten of formaliteiten voor de klant. Onze ervaring van 40 jaar stellen wij ten dienste van de klant, die wij op een eerlijke en correcte manier informatie verschaffen, zodat ongedwongen en vrij een verantwoorde keuze kan gemaakt worden. Informatie kost niets en bindt u niet.

Onze nauwe samenwerking met een gerenommeerd advocatenkantoor en de goede relaties met verschillende beleidsmensen, diensten en instellingen komen onze klanten ten goede. Een van onze doelstellingen in deze computergestuurde wereld, waarmee ook ons kantoor is uitgerust, is van de klant geen nummer te maken, maar een persoonlijke appreciatie toe te kennen aan elk van hen. Service en info zijn steeds onze meerwaarden geweest.